Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل آمریکا گفت: مشکل ایران و آمریکا در دوره بایدن هم حل نخواهد شد، البته امکان اجماع سازی دموکرات‌ها علیه ایران بیشتر است.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نشست راهکار‌های تحقق بیانیه گام دوم انقلاب، از سوی انجمن علمی انقلاب و با حضور جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه در محل موزه عبرت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بخش پایانی این نشست به تحلیل مسائل روز اختصاصی داشت که بر این اساس، فواد ایزدی، کارشناس مسائل بین‌الملل به تحلیل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا پرداخت.

ایزدی با بیان اینکه نظرسنجی‌ها تا این لحظه حاکی از پیشتازی بایدن است، گفت: با توجه به این نظرسنجی‌ها احتمال برد بایدن زیاد است.

استاد روابط بین‌الملل به وجود سه سناریو درباره انتخابات آمریکا اشاره کرد و افزود: یک سناریو این است که نظرسنجی‌ها درست است و فاصله‌ای که بین بایدن و ترامپ وجود دارد، باقی می‌ماند و ترامپ نتیجه انتخابات را واگذار می‌کند.

ایزدی ادامه داد: سناریوی دوم این است که اتفاق انتخابات قبلی آمریکا تکرار می‌شود که با اینکه کلینتون جلو بود و نظرسنجی‌ها هم درست بود، اما ترامپ برنده می‌شود.

وی افزود: در انتخابات دور گذشته، کلینتون سه میلیون رأی از ترامپ بیشتر داشت و نظرسنجی‌ها هم اشتباه نبود، اما مشکل روی نظرسنجی‌های ایالتی بود که موسساتی که آنجا نظرسنجی کردند مشکل داشتند. حالا یا این موسسان برای ترامپ، نظرسازی می‌کردند یا اینکه بخشی از رأی‌دهندگان به ترامپ دیده نمی‌شدند.

ایزدی گفت: اگر موسسات نظرسنجی، اشکالات خود را اصلاح کرده باشند می‌توان به آماری که هم‌اکنون درباره نتیجه انتخابات می‌دهند، تکیه کرد.

کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه امکان اعلام تقلب از سوی ترامپ درصورت باخت، سخت است، علت آن را فاصله زیاد او با بایدن دانست.

ایزدی در همین زمینه گفت: یک سناریو این است که فاصله رأی دو‌طرف کم باشد و ترامپ اعلام تقلب کند و بگوید رای فلان قسمت مخدوش است؛ کاری که ترامپ هم‌اکنون زمینه آن را دارد فراهم می‌کند و بهانه‌هایی هم برای این موضوع دارد.

وی در ادامه گفت: با وجود ایجاد اختلاف درباره نتیجه انتخابات، کار به دادگاه عالی کشیده می‌شود که ترکیب این دادگاه، هم‌اکنون پنج به سه به سود ترامپ است، یعنی پنج قاضی منصوب رییس‌جمهور جمهوری‌خواه هستند و سه قاضی منصوب رییس‌جمهور دموکرات و این امکان وجود دارد که قضات دادگاه عالی، حزبی رای بدهند.

ایزدی با بیان اینکه اکثریت قوه مقننه ایالتی دست جمهوری‌خواه‌ها است، گفت: ۵۳۸ نفر حق انتخاب رئیس جمهور را در آمریکا دارند که اسم‌شان از طریق قوه مقننه ایالتی اعلام می‌شود.

ایزدی با بیان اینکه آمریکایی‌ها مدعی هستند که مردمسالاری در ایران ضعیف است، گفت: ساختار انتخاباتی آمریکا رای مردم را به رسمیت نمی‌شناسد و در دهه‌های گذشته برای اینکه ژست مردمسالاری بگیرند می‌گویند کسانی که رای مردم را اعلام می‌کنند، عقبه رای مردم داشته باشند.

وی، دوقطبی شدید فضای آمریکا در حال حاضر را مورد اشاره قرار داد و گفت: خود آمریکایی‌ها خجالت می‌کشند که چنین فردی رییس جمهور آن‌ها است و به همین دلیل شاید حضور مردم در انتخابات امسال بیشتر باشد و این به نفع دموکرات‌هاست. البته در مقابل، رای‌دهندگان جمهوری‌خواه، بیشتر پای کار هستند، اما دموکرات‌ها باید هوا خوب باشد و شرایط برای حضور آن‌ها مهیا باشد تا رأی بدهند.

استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه موضوع ایران همواره بحث داغ انتخاب آمریکاست، گفت: بایدن و اطرافیانش نقد‌هایی به سیاست ترامپ در قبال ایران و خروج از برجام دارند.

ایزدی افزود: نقد آن‌ها این نیست که خروج از برجام کار غیراخلاقی بوده و اگر ما به قدرت برگردیم این کار غیراخلاقی را اصلاح می‌کنیم، بلکه نقدشان این است که می‌توانستیم برجام را گروگان بگیریم تا امتیاز بیشتری از ایران بگیریم.

وی اظهار داشت: بایدن می‌گوید اگر از برجام خارج نمی‌شدیم به ایران می‌گفتیم اگر فلان کار را نکنید از خارج می‌شویم. مخصوصاً که آن‌ها این ذهنیت را داشتند که برجام برای روحانی ارزشمند است.

ایزدی تصریح کرد: حرف تیم بایدن این است که ترامپ نتوانسته ایران را به‌خوبی محدود کند، اما ما می‌توانیم آن‌ها را به‌خط و مدیریت کنیم.

کارشناس مسائل آمریکا با انتقاد از وجود این ذهنیت در برخی افراد در کشور که رأی آوری بایدن باعث حل مشکلات می‌شود، گفت: از سال ۲۰۰۸ چنین ذهنیتی در کشور ایجاد شد؛ عده‌ای گفتند این باراک حسین اوباما است و ممکن است خودش هم مسلمان باشد و مشکلات ما را حل کند.

ایزدی ادامه داد: اتفاقاً بدترین تحریم‌ها را اوباما علیه ما وضع کرد. تحریم‌های ریگان و کلینتون و بوش به اندازه تحریم‌های زمان اوباما برایمان مشکل ایحاد نکرد، چرا که تحریم‌های ثانویه در دوره او وضع شد.

وی با بیان اینکه بعد از این موضوع، باز یک عده‌ای با خوشبینی چشم به برجام دوختند و می‌بینیم که الان در فروش نفت بدتر از قبل از برجام هستیم. باز عده‌ای می‌گویند همه این مشکلات ناشی از ترامپ است، در حالی که خود عراقچی یکبار گفت کلینتون هم روی کار می‌آمد از برجام خارج می‌شد، که راست هم می‌گفت.

ایزدی با بیان اینکه برجام طراحی شده بود که ایران تعهداتش را اجرایی کند، امّا طرف مقابل زیر تعهدات بزند، گفت: خروج ترامپ از برجام بر اساس مکانیسمی بود که سال ۲۰۱۵ اوباما و کنگره وقت آن را تصویب کرده بودند.

وی با بیان اینکه هر دو حزب آمریکا در سرنگونی جمهوری اسلامی توافق دارند، گفت: سؤالی که در ایران مطرح می‌شود این است که آمریکایی‌ها تغییر رفتار ما را می‌خواهند یا تغییر رژیم را؟ اصلاح‌طلبان می‌گویند تغییر رفتار بدهیم تا جمهوری اسلامی هم حفظ شود، ژست انقلابی هم می‌گیرند. این در حالی است که آمریکایی‌ها هر دو را می‌خواهند، امّا، چون تغییر رژیم سخت است می‌گویند تغییر رفتار بدهید، در مرحله بعد سراغ تغییر رژیم می‌روند. از این روست که رهبر انقلاب فرمودند تغییر رفتار معنایی جز تغییر نظام ندارد.

کارشناس مسائل آمریکا در ادامه گفت: ذوق‌زدگی برخی در داخل کشور تا اینجا ادامه یافت که بعد از خروج آمریکا از برجام، به برجام اروپایی دل بستند. این در حالی است که چند روز پیش مسئول اینستکس در پاسخ به سؤال که سازوکار اینستکس درباره ایران چقدر فعال است، گفته بود هیچ.

ایزدی ادامه داد: حال باز عده‌ای چشم امید به آمریکا دوخته‌اند و منتظر رأی‌آوری بایدن هستند. در حالی که شرطی کردن جامعه واقعاً مضر است.

وی افزود: مشکل ایران و آمریکا، اولاً وجود یک جریان غربگرا در کشور است که این باید اصلاح شود. همه باید بدانیم که رابطه ایران و آمریکا درست بشو نیست؛ تا آمریکا وجود دارد، درگیری با ایران نیز وجود خواهد داشت.

ایزدی با بیان اینکه دچار یک مشکل ذهنی درباره آمریکا شده‌ایم، گفت: عده‌ای همیشه می‌گویند رابطه ایران و آمریکا بالاخره باید درست شود. در حالی که این طرف فکر غلط است و باید ذهن‌مان را رها کنیم از وابستگی به آمریکا.

استاد دانشگاه ادامه داد: وقتی در عراق، مصطفی الکاظمی روی کار آمد، باز عده‌ای خوشحال شدند، گفتند این فرد رابطه‌اش با آمریکا خوب است و مشکل ما را حل می‌کند.

ایزدی با بیان اینکه موضوع ایران و آمریکا زمانی حل می‌شود که آمریکا افول کند و این موضوع در حال تحقق است، گفت: جمهوری اسلامی ان‌شاءالله با قدرت ادامه می‌دهد و آمریکا افول خواهد کرد.

وی با یادآوری قدرت‌هایی مثل پرتغال، اسپانیا و فرانسه که در قرن‌های ۱۶ به بعد امپراطوری ایجاد و سپس افول کردند، اظهار داشت: الان دوره افول امپراطوری آمریکاست که انقلاب اسلامی در این روند بی تاثیر نبوده است.

ایزدی تصریح کرد: اگر ده، پانزده سال مقاومت کنیم، مسئله ایران و آمریکا با افول این امپراطوری حل می‌شود.

استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه داستان رابطه ایران و آمریکا در دوره بایدن هم حل نخواهد شد، گفت: البته امکان جماع سازی دموکرات‌ها علیه ایران بیشتر است و این موضوع به نفع ما نیست.

ایزدی ادامه داد: ترامپ می‌گوید اگر دوباره رأی بیاورد اولین کشوری که به او زنگ خواهد زد، ایران است. این سخن ناشی از این است که تصور می‌کند وضع ایران خیلی خراب است و راهی جز تماس با او نداریم. اینکه برخی آقایان هر هفته از مذاکره حرف می‌زنند، در ایجاد چنین ذهنیتی برای ترامپ بی‌تأثیر نبوده است.

وی افزود: برخی فکر می‌کنند اگر هر هفته یادآوری نکنند که آماده مذاکره هستیم آمریکا این موضوع را فراموش می‌کند. این افراد، نسبت به مذاکره وسواس پیدا کرده‌اند و نمی‌توانند فکر آن را از خود رها کنند.

ایزدی با بیان اینکه برجام کالایی در دست طرف غربی است، اظهار داشت: وقتی ما زیاد از این کالا حرف می‌زنیم، طرف مقابل قیمتش را بالا می‌برد. این موضوعی نیست که نیاز به فهم دیپلماتیک داشته باشد.

استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه باید در یکسال گذشته، توان هسته‌ای خود را افزایش می‌دادیم، گفت: برای آمریکایی‌ها این موضوع بسیار مهم است که از بهمن‌ماه که دولت جدید وارد کاخ سفید می‌شود تا مرداد ۱۴۰۰ که دولت جدید در ایران شروع به‌کار می‌کند، با ایران به یک توافق دست پیدا کنند، چرا که نگران هستند مبادا قوه مجریه ایران هم شبیه قوه مقننه شود و باز مجبور شوند با فردی مثل سعید جلیلی مذاکره کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فواد ایزدی احزاب آمریکایی حزب دموکرات حزب جمهوری خواه ایزدی ادامه ایران و آمریکا کارشناس مسائل جمهوری اسلامی استاد دانشگاه تغییر رفتار آمریکایی ها دموکرات ها نظرسنجی ها تحریم ها عده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۵۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه نماز جمعه در سراسر کشور برگزار شد. اعتراض دانشجویان جهان در حمایت از فلسطین و برخورد با آنها در آمریکا از جمله موضوعات مهمی بود که ائمه جمعه در پشت تریبون های نماز جمعه به آن پرداختند.

بنابر روایت ایرنا،حجت الاسلام علی خاتمی در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر زنجان با بیان اینکه دشمنان ادعای حقوق بشر دارند، گفت: در آمریکا به ۷۰ دانشگاه با نیروی نظامی حمله ور شده‌اند، در صورتی که در مجامع حقوقی، نیروهای نظامی و انتظامی حق ورود به مراکز علمی را ندارد.

خاتمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ۱۸ اردیبهشت و امضای برجام، گفت: آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد، در همین برجام آمده بود که اگر آمریکا به تعهدات خود عمل نکند، ایران مجاز است به تعهداتی که داده عمل نکند و قدم به قدم عقب نشینی کند بنابراین اگر قرار بر این بود که کشور مقابل به تعهدات خود عمل کرد ایران نیز به تعهدات خود عمل کند.

وی با بیان اینکه این اقدام ایران مقابل آمریکا یعنی ایستادگی در برابر طاغوت بود، گفت: در مجلس، وزارت خارجه، سازمان نیروی انرژی هسته‌ای نوشته شده است، اگر آنان متعهد به تعهدات خود نشوند ما یک قدم بیشتر از قول‌هایی که داده‌ایم پیشروی خواهیم کرد.

امام جمعه زنجان در ادامه گفت: ما از اول گفته بودیم که آمریکا و هم‌پیمانانش به عهد خود وفا نمی‌کنند و در طول ۴۰ سال نیز این بدعهدی خود را نشان داده بودند.

در بخشی دیگر با اشاره به روز جهانی صلیب سرخ و هلال‌احمر گفت: ایران در این رابطه با تمام قدرت در سطح منطقه درحال نقش‌آفرینی است.

اعتراض دانشجویان مساله فلسطین و غزه را جهانی کرد

از سوی دیگر، حجت الااسلام والمسلمین سید مهدی قریشی ، امام جمعه ارومیه نیز گفت: دانشجویان و دانشگاهیان با اعتراض مسالمت آمیز در حمایت از مردم فلسطین و غزه هستند و جهانیان شاهد برخوردهای خشن پلیس آمریکا و کشورهای غربی هستند و از این رو چهره واقعی آنها دیده می‌شود.

وی افزود: اگر چنین اتفاقی در ایران می‌افتاد رسانه‌های جهانی چنان موضوع را وحشیانه و بزرگ جلوه می‌دادند که نظام جمهوری اسلامی ایران را زیر سوال ببرند در حالی که امروز به عینه شاهد این برخورد وحشیانه پلیس غربی و آمریکایی با دانشجویان اساتید دانشگاهی هستیم اما رسانه‌های بزرگ سکوت پیشه کرده‌اند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه گفت: برخی معلمان و اساتید برخورد نامناسب با شاگردان دارند و برخی اساتید چنان روح دانش آموز و دانشجو را صیقل می‌دهند که وی را پویای جامعه می‌کند.

وی با بیان اینکه برخی معلمان روح دانشجو و دانش آموزان را می‌خشکانند اظهار کرد: متاسفانه برخی معلمان و اساتید در جامعه هستند که با ندانم کاری خویش باعث فشار روحی در میان شاگردان خویش می‌شوند که این خلاف جایگاه معلمی است که جامعه را از پویا بودن باز می‌دارند.

وی ادامه داد: برخی اساتید نیز چنان با پویایی کلام خویش روح دانشجو و دانش آموز را صیقل می‌دهند که وی را فردی باسواد و امیدوار به بار می‌آورند.

امام جمعه ارومیه با اشاره به جایگاه معلمی بیان کرد: معلمی شغل عجیب و غریب با جایگاه والا است تا جایی که خداوند نیز با قسم به قلم خود را معلم می‌نامد.

قریشی با بیان اینکه انسان اشرف مخلوقات است گفت: معلم نیز این اشرف مخلوقات را پرورش و تربیت می‌کند و این نشان از نیاز توجه همگانی به آموزش و پرورش و شغل معلمی است.

وی با اشاره به خصوصیات دینی امام‌جعفرصادق(ع) افزود: این حضرت با ایجاد دانشگاه دینی در دوران زمامداری خویش دروس خصوصی و عمومی تدریس می‌کرد.

اعتراض دانشجویان مساله فلسطین و غزه را جهانی کرد

وی با بیان اینکه امام جعفرصادق(ع) حق بیشتری به گردن ما انسان‌ها دارد چرا که در زمان زمامداری خویش معارف معصومین را توانستند تبلیغ کرده و به گوش عالمیان برسانند.

قریشی با بیان اینکه در زمان این حضرت ۴۰۰ کتاب دینی و علمی نوشته شده است افزود: وی با داشتن چهار هزار شاگرد دینی باعث تبلیغ معارف دینی شد و همین موجب نام گرفتن شیعه با نام شیعه جعفری شد که البته این مذهب مآخذ همه معصومین است اما چون زمان تبلیغ اصلی در زمان ایشان شکل گرفت برای همین به این نام معروف است.

وی با اشاره به شاگردی بزرگان اهل سنت در نزد امام جعفر صادق(ع) گفت: حنبلی، شافعی، مالکی و حنفی از چهار امام مذاهب اهل سنت هستند که به گواه تاریخ همه آنان به صورت مستقیم و غیر مستقیم در نزد امام صادق(ع) بودند و از این رو الگو عالمیان نیز است.

قریشی با تاکید بر لزوم انصاف در زندگی بیان کرد: در همه حال مردم مسلمان باید همدیگر را درک کنند و مثال بارز آن در بازار ‌و تجارت است که فروشنده می‌خواهد با سود بالا و خریدار با قیمت پایین معامله کنند که در صورت وجود انصاف هر یک از آنان سود خواهند کرد.

وی ادامه داد: در خانواده نیز اگر مرد خود را جای همسر ببیند و برعکس آن شکل بگیرد مطمعنا نمود انصاف در زندگی برکت زندگی را بیش از پیش خواهد کرد.

امام جمعه ارومیه اضافه کرد: داخل خانواده نیز همه اعضا خانواده در پی خوشحال کردن هم باشند و در صورت تداوم آن مسلما درک متقابل و انصاف در میان خانواده‌ها رشد می‌کند.

ظلم ستیزی علیه صهیونیست ها جهانی شده است

همچنین، آیت الله عبدالکریم عابدینی در خطبه های این هفته نماز جمعه قزوین اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب چند سال پیش ۲ نامه جداگانه برای جوانان اروپایی و آمریکایی نوشتند و این نامه ها به نظر آنها رسید و امروز همان جوان ها یا دانشجو هستند و یا استاد دانشگاه، و همان ها پای کار مرگ بر اسراییل و مرگ بر آمریکا ایستاده اند.

وی ادامه داد: خوشبختانه در کشور ما دانشگاه هایی از جمله دانشگاه بین المللی امام (ره) در استان ما اعلام کرده اند که دانشگاه هایی که دانشجویانشان را اخراج کرده اند، ما پذیرای آنها هستیم و با آغوش باز از آنها استقبال می کنیم . همه ملت ما قیام کنندگان علیه ظلم به آمریکا و استکبار را فرزندان خود می دانند و همواره آنها را مورد حمایت خود قرار می دهند.

عابدینی با اشاره به خروج آمریکا از برجام که خیلی هم باعث خوشحالی ما شد، افزود: از آن زمانی که آمریکا از برجام خارج شد، حرکت گام به گام تعهدات هسته ای را کنار بگذاریم، شروع شد، چرا ما باید خودمان را نسبت به برخی از جمله آمریکایی ها متعهد بدانیم؟ آنها باید بروند پی کارشان، از آنها جز زحمت، گرفتاری و خلف وعده چیزی ندیده ایم، ما خودمان باید برای مصالح و امنیت، علم و فناوری در کشورمان فکر و چاره اندیشی کنیم و آزادانه بهترین تصمیات را بگیریم که الان در چنین شرایطی الحمدالله نیز قرار داریم.

نماینده ولی فقیه در استان به موضوع آب و چالش های این حوزه در استان اشاره کرد و گفت: در این زمینه همه مسوولان با کمک کشاورزان و حتی مردم باید پای کار بیایند، کشاورزان ضمن آنکه باید از مساله آبیاری غرقابی دوری کنند و مردم نیز با صرفه جویی، از آب بهینه استفاده کنند.

وی ادامه داد: مسوولان استان نیز بایستی توجه داشته باشند که اگر میزان آب کفاف نیازها را نمی دهد، کشاورزان را به سمت کشت محصولات کم آب بر هدایت کنند، اما مساله مهم آن است که همه ما در حوزه آب مسوول هستیم و باید در این زمینه چاره اندیشی کنیم.

امام جمعه قزوین به اشاره به گرامیداشت روز صلیب سرخ و بیماری های خاص و صعب العلاج، اظهار کرد: از خیران درخواست داریم تا ورود جدی به حوزه بیماری های خاص و صعب العلاج داشته باشند، هر چند دولت نیز اقداماتی قابل توجهی در این بخش داشته است.

عابدینی در ادامه به روز اسناد ملی و میراث مکتوب اشاره کرد و گفت: اگر پیشینیان ما از میراث مکتوب امانتداری نمی کردند امروز دست ما از بسیاری مباحث از جمله حدیث و روایات خالی بود، به مردم نیز توصیه می کنیم تا در صورتی که کتاب و یا دست نوشته ای از گذشته دارند به رسم امانت آن را برای حفظ و نگهداری صحیح به مسوولان ذیربط اهدا کنند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین روز بزرگداشت شیخ صدوق و شیخ کلینی را نیز گرامیداشت.

مبارزه با سوداگران اقتصادی نیازمند نقشه روشن است

در این میان، خطیب جمعه خمین گفت: مبارزه با سوداگران و برهم زنندگان امنیت اقتصادی نیازمند ترسیم نقشه روشن و نقطه زن است.

سید قاسم میرصادقی در خطبه های نماز جمعه خمین، افزود: جنگ اقتصادی بخشی از جنگ ترکیبی علیه نظام اسلامی است و پیروزی در این میدان نیازمند عملیاتی ماننده وعده صادق است.

وی ادامه داد: مشکلات اقتصادی ریشه در مفاسد اقتصادی ، احتکار و سو تدبیر در مصارف توسط برخی اقشار جامعه دارد.

امام جمعه خمین اظهار کرد: افزایش قیمت ها موجب انبار کردن برخی کالاها توسط اصناف مختلف و ایجاد سختی برای مردم می شود.

حجت الاسلام میرصادقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گذشت هفت ماه از جنگ در غزه گفت: در این مدت ۱۰۰ هزار مردم بی گناه تحت فشار حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی هستند.

وی ، جنایت در غزه را جنایت علیه بشریت عنوان کرد و افزود: اتفاقات شگرفی در مسیر دست یابی غزه به پیروزی رخ داده است.

خطیب جمعه خمین توضیح داد: استکبار جهانی که با همه هیمنه به میدان جنگ غزه آمد امروز معتقد است که رژیم صهیونیستی باید جنگ را تمام کند و از این منطقه خارج شود.

میرصادقی اضافه کرد: سران نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در حال استعفا هستند چراکه استراتژی آنها شکست خورده است.

وی افزود: دور از انتظار نیست که دیوان بین المللی دادگستری، نتانیاهو و دیگر سران رژیم صهیونیستی را به اتهام جنایت علیه بشریت مجازات کند.

امام جمعه خمین گفت: جنگ در غزه فقط هزاران آواره را برای صهیونیست ها برجا گذاشت.

میرصادقی با اشاره به به شکل گیری بیداری جهانی در دانشگاه های غرب و آمریکا، افزود: این امر مهم نتیجه دوراندیشی و تدبیر مقام معظم رهبری در نوشتن نامه برای جوانان اروپایی و آمریکایی در سال های گذشته است.

وی با تسلیت سالروز شهادت امام صادق(ع) افزود: از اقدامات مهم این امام بزرگوار، تدوین و مهندسی نقشه اجتماعی شیعه و ترویج فرهنگ شیعه است.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902382

دیگر خبرها

  • پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل
  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • دیدنی های امروز؛ از روز جهانی آزادی مطبوعات تا سفرهای تبلیغاتی ترامپ
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • رهبر شیعیان کشور مالی با رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کرد